fbpx

Strategie en uitvoering

Een strategisch plan van aanpak, op maat van jouw organisatie en haar doelstellingen.

“Sound strategy starts with having the right goal.” Michael Porter

DATAWORX - Strategie

Je begrijpt de noodzaak en meerwaarde van digitale communicatie en sociale media maar je hebt onvoldoende tijd of kennis? Wij nemen deze taak als strategische én uitvoerende partner over. Uiteraard in nauw overleg, met frequente terugkoppeling en permanente evaluatie.

Strategisch plan van aanpak

Alles begint bij een uitgekiende strategie. Geen actie zonder voorafgaand strategisch plan, in lijn met de doelstellingen van jouw onderneming of organisatie. DATAWORX ontwerpt samen met jou een strategisch plan van aanpak, op maat van jouw organisatie en haar doelstellingen.

Uitvoering: het unieke BOOST-model

Een ijzersterk strategisch plan is onontbeerlijk. Uiteraard volgt de consequente uitvoering ervan. Een plan dat blijft liggen of niet goed wordt (op)gevolgd, is zinloos en contra-productief.

“Without execution, vision is just another word for hallucination.” – Mark V. Hurd

Ons voorstel en onze aanpak van social media marketing is uniek: we ontwikkelden het BOOST-model. Een eenvoudig, transparant en laagdrempelig totaalpakket voor een vaste prijs per maand. Geen extra’s, geen opties, geen verrassingen. Wél een schitterend rendement. Dat garanderen wij.