fbpx

Strategie én uitvoering

Een strategisch plan van aanpak, op maat van jouw organisatie en haar doelstellingen.

Een veelgemaakte fout in digitale marketing is het niet hebben van een duidelijke strategie. Dit kan leiden tot het verspillen van tijd en middelen aan inspanningen die geen bijdrage leveren aan de groei van het bedrijf. Het is daarom belangrijk om heldere doelstellingen te bepalen en een plan te hebben om deze te realiseren.

Sound strategy starts with having the right goal.Michael Porter

Wij nemen de rol van strategische én uitvoerende partner op. Uiteraard in nauw overleg, met frequente terugkoppeling en permanente evaluatie.

DATAWORX - Strategie

Strategisch plan van aanpak

Alles begint bij de strategie. Acties zonder voorafgaand strategisch plan, in lijn met de doelstellingen van jouw onderneming of organisatie, hebben geen zin. DATAWORX ontwerpt samen met jou een strategisch plan van aanpak, op maat van jouw organisatie en haar doelstellingen.

Uitvoering: het unieke BOOST-model

Een ijzersterk strategisch plan is onontbeerlijk. Uiteraard volgt de consequente uitvoering ervan. Een plan dat blijft liggen of niet goed wordt (op)gevolgd, is zinloos en contra-productief.

Without execution, vision is just another word for hallucination.Mark Hurd

Ons voorstel en onze aanpak is uniek: we ontwikkelden het BOOST-model. Een eenvoudig, transparant en laagdrempelig totaalpakket voor een vaste prijs per maand. Geen extra’s, geen opties, geen verrassingen. Wél een schitterend rendement. Dat garanderen wij.