fbpx

Over ons

DATAWORX ondersteunt ondernemingen in hun digitale communicatie en marketing.

Wat?

Wij helpen bedrijven en organisaties om maximaal rendement te halen uit digitale marketing dankzij de strategische inzet van sociale media, websites, nieuwsbrieven en slimme schermen.

Hoe?

Met het unieke BOOST-model, een alomvattend pakket dat elk bedrijf een boost geeft. Creatief, effectief en betaalbaar. Geen extra’s, geen verrassingen. Behalve het mooie resultaat, daar staan wij garant voor.

Waarom?

Omdat we zo vaak merken dat veel ondernemers geen kennis, tijd of resources hebben voor digitale marketing. Of eraan beginnen en afhaken. Wij ontzorgen 100%, met rendement! Contacteer ons nu.

Historiek

DATAWORX ontstond in 2002 als ICT-bedrijf en werd opgericht door Steven Lecluyse die meer dan 10 jaar lang als freelance consultant diensten leverde aan KMO’s en multinationals.

Na een intermezzo als pers- en communicatieverantwoordelijke en kabinetsadviseur bij de Stad Kortrijk, krijgt DATAWORX in 2019 een doorstart. De activiteiten worden geheroriënteerd. DATAWORX biedt voortaan als expert in digitale communicatie tastbare meerwaarde voor bedrijven en organisaties, met mooie resultaten en referenties.

DATAWORX digital communication

DATAWORX beschikt over een unieke combinatie van zowel technische skills als communicatieve knowhow maar werkt ook nauw samen met externe partners en freelancers. Scholing aan Amerikaanse universiteiten en praktijkervaring in Project Management, Digital Leadership en Digital Product Management versterken de dienstverlening. Wij staan garant voor een klantgerichte, persoonlijke en no-nonsenseaanpak.

Levenslang dynamisch leren is inherent aan onze bedrijfsfilosofie. Dit is ook nodig in deze snel en continu evoluerende digitale wereld.

Steven Lecluyse