fbpx

Websites & blogs

Een goede website is veel meer dan enkel de vitrine van jouw onderneming.

DATAWORX - Websites

Uiteraard heeft jouw onderneming een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website die er op elk platform en op elk toestel perfect uitziet. Een evocatie van wie je bent, wat je doet en waarvoor je staat. En hoe je het verschil maakt.

Op zoek naar onze referenties en enkele voorbeelden van recente projecten? Kijk dan hier.

Een website is véél meer dan een visitekaartje maar een online, digitaal touchpoint en commercieel vliegwiel van je organisatie. Met optimalisatie voor zoekmachines, dat spreekt voor zich. En om conversie te realiseren hebben wij het unieke BOOST-model ontwikkeld.

In de meeste gevallen betekent succesvolle conversie: gebruikers naar leads, prospecten of ineens klanten omzetten, via jouw website. That’s where the magic happens! Met een goede website is de kans op slagen veel groter. Een slechte website doet niet alleen nieuwe bezoekers afhaken maar kan zelfs een negatieve invloed hebben op jouw bestaande klanten.

Dit geldt trouwens ook voor jouw aanwezigheid op sociale media: dit goed aanpakken leidt tot meer klanten en omzet maar het slecht aanpakken of afwezig blijven heeft een averechts effect.

Een deskundige, levendige blog resulteert in nog meer conversie.

DATAWORX - Blogs

Zakelijk bloggen kan een nuttig instrument zijn om jouw expertise als onderneming of organisatie in de verf te zetten, en dus meer of sneller conversie te bereiken. Uiteraard wordt een blog idealiter in een bestaande website geïntegreerd. Een levendige en SEO-proof blog draagt ook zonder meer bij aan de vindbaarheid van je website. Zakelijk bloggen kost echter veel tijd en enige kunde om ervoor te zorgen dat de vele artikels ook gevonden en gelezen worden.

DATAWORX helpt klanten met hun websites en/of zakelijke blogs: bouwen, refreshen of optimaliseren, onderhouden en vindbaar maken. We werken vooral met WordPress. Aarzel niet om contact op te nemen voor een concreet voorstel op maat van jouw organisatie.

Enkele referenties

Onze website was een stille getuige, maar sinds jullie ermee aan de slag zijn gegaan, is het een marketingmachine geworden.