Websites & blogs

Een goede website is een absolute must, en veel meer dan de vitrine van jouw organisatie.

DATAWORX - Websites

Uiteraard heeft jouw onderneming een moderne, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website nodig die er op elk platform en elk toestel perfect uitziet. Een evocatie van wie je bent, wat je doet en waarvoor je staat. En hoe je het verschil maakt.

Een website is nog véél meer dan een visitekaartje of vitrine maar een online, digitaal touchpoint en commercieel vliegwiel van je organisatie. De essentie van digitale of social media marketing is: gebruikers van digitale en sociale kanalen laten converteren. Logischerwijs is jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines, dat spreekt voor zich. Om conversie te realiseren op jouw website – via sociale media – hebben we het unieke BOOST-model ontwikkeld.

In de meeste gevallen betekent succesvolle conversie: gebruikers naar je website toeleiden. That’s where the magic happens! Het is op je website dat gebruikers uiteindelijk prospecten – en later klanten – worden. Met een goede website is de kans op slagen veel groter. Een slechte website doet niet alleen nieuwe bezoekers afhaken maar kan zelfs een negatieve invloed hebben op jouw bestaande klanten.

Dit geldt trouwens ook voor jouw aanwezigheid op sociale media: dit goed aanpakken leidt tot meer klanten en omzet maar het slecht aanpakken heeft sowieso een averechts effect.

Een deskundige, levendige blog resulteert in nog meer conversie.

DATAWORX - Blogs

Zakelijk bloggen kan een nuttig instrument zijn om jouw expertise als onderneming of organisatie in de verf te zetten, en dus meer conversie te bereiken. Uiteraard wordt een blog idealiter in een bestaande website geïntegreerd. Een levendige en SEO-proof blog draagt ook zonder meer bij aan de vindbaarheid van je website. Zakelijk bloggen kost echter veel tijd en enige kunde om ervoor te zorgen dat de vele artikels ook gevonden en gelezen worden.

DATAWORX helpt klanten om hun websites en/of zakelijke blogs te bouwen, refreshen of optimaliseren, onderhouden en vindbaar maken. We werken vooral met WordPress en SquareSpace. Aarzel niet om contact op te nemen voor een concreet voorstel op maat van jouw organisatie.