Het unieke BOOST-model

Het BOOST-model is een totaalpakket voor digitale marketing met maximaal rendement.

Het BOOST-model blinkt uit in eenvoud en efficiëntie: een transparant en laagdrempelig totaalpakket voor een vaste prijs per maand. Geen extra’s, geen opties, geen verrassingen. De enige verrassing is het resultaat: een schitterend rendement. Daar staan wij garant voor.

In mensentaal: voor een toegankelijke vaste prijs per maand creëren, publiceren en adverteren wij boeiende en wervende content op jouw kanalen.

Content die ervoor zorgt dat jouw onderneming bekend wordt. Verhalende content die de aandacht trekt, de aandacht behoudt en aanzet tot actie. Wervende content die ertoe leidt dat jouw specifieke doelgroepen binnen de immense, boomende populatie op sociale media ook leads en prospecten worden.

Uiteraard verwennen we ook je bestaande klanten. Zo houd je hen tevreden, worden ze echte fans en uiteindelijk ambassadeurs van jouw onderneming. Zodat zij je onderneming aanprijzen en nieuwe klanten aanbrengen. En zo is de cirkel rond. De beste reclame is en blijft immers mond-tot-mondreclame, zowel in de fysieke als in de virtuele wereld.

Boeiende, attractieve content

Oog voor detail

All-in formule, geen extra’s

Laagdrempelige, vaste maandelijks fee

Advertenties die werken

Persoonlijke aanpak

BOOST-pakket 2.0

DATAWORX - Social media marketing

Sociale media. Wij optimaliseren jouw accounts. Vervolgens creëren, publiceren en adverteren we met regelmaat wervende content die niet alleen interactie maar ook online mond-tot-mondreclame genereert.

DATAWORX - E-mailmarketing

Nieuwsbrieven. E-mailmarketing zit in de lift. Een goede nieuwsbrief zorgt voor nog meer conversie én klantenbinding. Eenmaal per maand informeren wij jouw klanten en leads.

DATAWORX - Websites

Website of blog. Een performante website is de ultieme sales tool. Wij zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft. We brengen bezoekers naar jouw website via sociale media, nieuwsbrieven en Google Ads.