Het unieke BOOST-model

Het BOOST-model is een totaalpakket voor social media marketing met maximaal rendement.

Het BOOST-model blinkt uit in eenvoud en efficiëntie: een transparant en laagdrempelig totaalpakket voor een vaste prijs per maand. Geen extra’s, geen opties, geen verrassingen. De enige verrassing is het resultaat: een schitterend rendement. Daar staan wij garant voor.

In mensentaal: voor een toegankelijke vaste prijs per maand creëren, publiceren en adverteren wij boeiende en wervende content op jouw sociale media.

Content die ervoor zorgt dat jouw onderneming bekend wordt. Verhalende content die de aandacht trekt, de aandacht behoudt en aanzet tot actie. Wervende content die ertoe leidt dat jouw specifieke doelgroepen binnen de immense, boomende populatie op sociale media ook leads en prospecten worden.

Uiteraard verwennen we ook je bestaande klanten. Zo houd je hen tevreden, worden ze echte fans en uiteindelijk ambassadeurs van jouw onderneming. Zodat zij je onderneming aanprijzen en nieuwe klanten aanbrengen. En zo is de cirkel rond. De beste reclame is en blijft immers mond-tot-mondreclame, zowel in de fysieke als in de virtuele wereld.

✅ Boeiende en attractieve content
✅ Oog voor detail
✅ All-in formule, geen extra’s
✅ Laagdrempelige vaste maandelijkse fee
✅ Advertenties die werken
✅ Persoonlijke aanpak