fbpx

Het unieke BOOST-model

Het BOOST-model is een totaalpakket voor digitale marketing met maximaal rendement.

Meer zichtbaarheid

Dankzij strategische targeting zorgen we ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroepen bereikt.

Meer bezoekers

We leiden meer verkeer naar je website, het online hart van elke onderneming.

Meer conversie

Door gerichte campagnes te creëren en A/B-testen te doen, verhogen we de conversie.

Meer leads

Met effectieve call-to-actions genereren we meer (kwalitatieve) leads voor jouw bedrijf.

Dankzij de digitale marketing campagnes van DATAWORX hebben we een significante toename gezien in onze online verkoop.
DATAWORX - Social media marketing

Sociale media. Wij optimaliseren jouw accounts. Vervolgens creëren, publiceren en adverteren we met regelmaat wervende content die niet alleen interactie maar ook online mond-tot-mondreclame genereert.

DATAWORX - E-mailmarketing

Nieuwsbrieven. E-mailmarketing werkt. Een goede nieuwsbrief zorgt voor nog meer conversie én klantenbinding. Een maal per maand informeren wij jouw klanten en leads.

DATAWORX - Websites

Website of blog. Een performante website is de ultieme sales tool. Wij zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft. We brengen bezoekers naar jouw website via sociale media, nieuwsbrieven en Google Ads.

DATAWORX - Slimme schermen

Slimme beeldschermen. Slimme schermen waarmee je fysiek boeiende content naar klanten, bezoekers of medewerkers brengt en zo jouw onsite communicatie en marketing boost.

Eenvoudig, laagdrempelig én doeltreffend!

Het BOOST-model blinkt uit in eenvoud en efficiëntie: een transparant en laagdrempelig totaalpakket voor een vaste prijs per maand. Geen extra’s, geen opties, geen verrassingen. De enige verrassing is het resultaat: een schitterend rendement. Daar staan wij garant voor.

In mensentaal: voor een toegankelijke vaste prijs per maand creëren, publiceren en adverteren wij boeiende en wervende content op jouw kanalen.

Content die ervoor zorgt dat jouw onderneming bekend wordt. Verhalende content die de aandacht trekt, de aandacht behoudt en aanzet tot actie. Wervende content die ertoe leidt dat jouw specifieke doelgroepen binnen de immense, boomende populatie op sociale media ook leads en prospecten worden.

Uiteraard verwennen we ook je bestaande klanten. Zo houd je hen tevreden, worden ze echte fans en uiteindelijk ambassadeurs van jouw onderneming. Zodat zij je onderneming aanprijzen en nieuwe klanten aanbrengen. En zo is de cirkel rond. De beste reclame is en blijft immers mond-tot-mondreclame, zowel in de fysieke als in de online wereld.

Boeiende, attractieve content

Oog voor detail

All-in formule, geen extra’s

Advertenties die werken

Laagdrempelige, vaste maandelijks fee

Persoonlijke aanpak op maat

We hebben meer dan 100 nieuwe klanten aangetrokken dankzij de slimme digitale marketing van DATAWORX.