fbpx
Categorieën
Algemeen

Neem voorsprong met het BOOST-model, een uitgebreid digitaal marketingpakket

Het BOOST-model is een transparant en laagdrempelig totaalpakket voor een vaste prijs per maand. Er zijn geen extra’s, opties of verrassingen en het resultaat is een schitterend rendement.

In de snelle digitale wereld is het cruciaal om een effectieve online aanwezigheid te hebben waarmee je doelgroepen bereikt en betrekt. Met het BOOST-model van DATAWORX kan je dit perfect realiseren. Dit complete digitaal marketingpakket biedt een zorgeloze service voor een betaalbaar vast tarief en belooft een mooie return on investment (ROI).

Het BOOST-model is een toolkit van digitale marketingstrategieën, zoals social media marketing, websites & blogs, e-mail marketing en eventueel digital signage. De symbiose van deze componenten zorgt voor een krachtige communicatiemix die ook jouw bedrijf kan helpen.

Social media marketing: op social media kun je op een effectieve manier je doelgroep bereiken en betrekken. Het BOOST-model omvat de creatie en beheer van social media-accounts op platformen als Facebook, Instagram en Twitter. Dit zal je helpen om je merkbeleving te vergroten, merkbekendheid te creëren en met je doelgroep in contact te komen.

Websites & blogs: de website van jouw bedrijf is het fundament van je online aanwezigheid. Het BOOST-model omvat de creatie of vernieuwing van een professionele website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO) en gemakkelijk te bezoeken is. Ook blogs zijn een fantastische manier is om waardevolle inhoud te delen met je doelgroepen en verkeer naar je website te sturen.

E-mail marketing: e-mailmarketing is een kosteneffectieve manier om je doelgroepen te bereiken en op de hoogte te houden van je aanbod. Het BOOST-model omvat campagnes die je helpen om relaties op te bouwen met je abonnees, lees: producten en diensten promoten en omzet genereren.

Digital signage: slimme schermen zijn een moderne manier om je boodschappen en advertenties weer te geven. Het BOOST-model omvat de opzet van digitale infoschermen voor je bedrijf, waarmee je on-site een bredere doelgroep kunt bereiken en je merkbeleving kunt vergroten.

Kortom, het BOOST-model is een uitgebreid digitaal marketingpakket dat volledige of gedeeltelijke ontzorging mét ROI biedt, en dit voor een laagdrempelig, vast tarief.

Geprikkeld? Meer weten? Boek nu een vrijblijvende babbel!